PlayStation Plus titler for december offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. december 2016 - kl. 18:44
Del denne artikel:
4 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i December med PlayStation Plus, hvor der er hele 5 spil PlayStation 4 pga. crossplay.

Så er det blevet tiden til afsløring af nye PlayStation Plus spil igen og denne gang blev det til mange crossplay titler, hvilket betyder hele fem spil til PlayStation 4 og fire til PlayStation Vita.

PlayStation 4 ejere får Stories: The Path of Destinies, et spændende action-RPG som udkom tidligere i 2016 og Invisible, Inc., som er et af de bedste stealth spil udgivet her i 2016. Alle tre konsoller får Hyper Void, et klassisk arkade shooter og Tiny Troopers Join Ops, der dog uden tvivl er den svageste titel den her måned. Color Guardians derimod, som er til PlayStation 4 og PlayStation Vita, ser ud til at være en sjov platformer. Til sidst er der VVVVV til PlayStation Vita, der til trods for sin simple grafik, er en sjov puzzle platformer, perfekt til en håndhold konsol som PlayStation Vita.PlayStation 4


Stories: The Path of Destinies
Invisible, Inc.

PlayStation 3


Hyper Void (PlayStation 4 og PlayStation Vita også)
Tiny Troopers Join Ops (PlayStation 4 og PlayStation Vita også)

PlayStation Vita


Color Guardians (PlayStation 4 også)
VVVVVV


De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 6. december 2016 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis november måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

Vi har naturligvis en aktiv diskussion kørende om PlayStation Plus spillene på vores forum, der som altid har lidt forskellige meninger om indholdet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her