PlayStation Plus titler for december offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 29. november 2017 - kl. 17:43
Del denne artikel:
39 0

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i december med PlayStation Plus, og der er lidt både for den voksne gamer og den unge gamer, meget passende når vi nærmer os julen.

Så er det snart igen tid til nye PlayStation Plus spil, der for december byder på Darksiders II: Deathinitive Edition, som er en remaster af det glimrende Darksiders II. Darksiders er blevet kaldet en mørk udgave af Zelda og det rammer meget godt.

Kung Fu Panda: Showdown of the Legendary Legends er, som også er til PlayStation 4, er mere til fans af Kung Fu Panda eller store fans af brawl-spil. Og nu hvor der er lidt langt imellem afslappet brawl spil til PlayStation 4, så er det et interessant tilbud, samt meget passende hvis man har familien på besøg i juledagene at give dem tæv som en stor tyk panda.

Det sidste spil til PlayStation 4, som er cross-buy fra PlayStation Vita, er Forma.8, som er en charmerende 2D platformer der minder en del om Pixeljunk Shooter, for dem der har spillet den klassiker.

PlayStation 4


Darksiders II: Deathinitive Edition
Kung Fu Panda: Showdown of the Legendary Legends
Until Dawn: Rush of Blood (PS Plus Bonus - Kræver PS VR)
That’s You! (PS Plus bonus)


PlayStation 3


Xblaze Lost: Memories
Syberia Collectio


PlayStation Vita


Forma.8 (PlayStation 4 også)
Wanted CorpDe nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 6. december 2017 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis november måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

En acceptabel måned for PlayStation Plus, der byder på lidt af hvert, både stort og småt, meget passende for december måned. Som en sidenote, så har vi pt. en afstemning og debat kørende, netop om kvaliteten på PlayStation Plus på vores forum, der er meget bredte meninger, så kig ind.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her