PlayStation Plus titler for december offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 26. november 2014 - kl. 18:17
Del denne artikel:
9 0

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i december med PlayStation Plus og denne gang er der lidt ekstra kærlighed til PlayStation 3 ejerne, samt AAA spil til PlayStation 4.

På onsdag er der nye PlayStation Plus spil og som altid er der et par cross buy titler imellem, så de forskellige platforme får lidt ekstra godt. De 2 spil til PlayStation 4 var allerede kendt og at vi får det første AAA spil til PlayStation 4 fra PlayStation Plus i form af Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition og det det lovende skyde-slåskamp spil Secret Ponchos.

PSlife Share!

Udvalget for PlayStation 3 ejerne har ikke været i toppen de sidste par måneder, men i december bydes der på Hitman Trilogy HD, som er en glimrende samling af de lige så gode Hitman spil og gyserspillet Deadly Premonition: The Director’s Cut, samt Titan Attacks som er et fint arkade spil, der hurtigt bliver vanedannende.

PlayStation Vita får fornøjelsen af Final Horizon og Titan Attacks, hvor det sidste er cross buy med PlayStation 3 og PlayStation 4.

Følgende titler kommer i december til PlayStation Plus:

PSlife Share!

PlayStation 4
Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition
Secret Ponchos

PlayStation 3
Hitman Trilogy HD
Deadly Premonition: The Director’s Cut

PlayStation Vita
Final Horizon
Titan Attacks (PlayStation 3 & PlayStation 4 også)

De nye spil tilføjes på onsdag, den 3. december hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis denne måneds spil, er det ved at være sidste chance.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her