PlayStation Plus titler for februar

Skrevet af: Hoder Jensen - 29. januar 2020 - kl. 17:47
Del denne artikel:
3 4

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og denne måned er der et bonus PlayStation VR spil og endnu en samling af 3 fænomenale spil.

Denne måned kommer der virkelig til at være noget for alle, da februar byder på BioShock: The Collection, The Sims 4 og som bonus til PlayStation VR; Firewall Zero Hour.

BioShock: The Collection indeholder Bioshock, Bioshock 2 og BioShock Infinite, med alt singleplayer DLC. Alle 3 spil er blevet tilpasset til PlayStation 4, så de kører i 1080p ved 60FPS. Så det er en oplagt undskyldning for at prøve igen eller måske endda prøve for første gang, en af de bedste spilserier fra sidste generation.

The Sims 4 er en vaske ægte klassiker, som mange dog kender mere fra PC og Mac, hvor spillet oprindeligt udkom i 2014. Men i 2017 udkom The Sims 4 også til konsollerne, deriblandt PlayStation 4 og da det er 20 år siden The Sims oprindeligt udkom, er det meget passende med den ikoniske serie som en af februars PlayStation Plus. Man skal dog passe på med at blive alt for meget forelsket i The Sims 4, da spillet indeholder et hav af udvidelsespakker, hvilket naturligvis både kan være positivt og dårligt.

Denne måned får vi som sagt en bonus, som er til PlayStation VR i form af Firewall Zero Hour. Spillet er et 4vs4 taktisk online skydespil, og bliver ofte sammenlignet med Rainbow Six Siege.

PlayStation 4
BioShock: The Collection
The Sims
Firewall Zero Hour (Kræver PlayStation VR)

De nye spil kan downloade fra på tirsdag i næste uge, den 4. februar 2020, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her