PlayStation Plus titler for februar

Skrevet af: Hoder Jensen - 27. januar 2021 - kl. 17:55
Del denne artikel:
10 3

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og vi står over for nok en af de bedste måneder nogle siden i PlayStation Plus's historie, med 3 store titler hvor 2 af dem er fra Sony selv.

Det er ikke nogle overraskelse at Destruction AllStars er blandt februars spil, da det blev annonceret tilbage ved lanceringen af PlayStation 5, men de to andre titler i form af Control Ultimate Edition og Concrete Genie er yderst overraskende.

Destruction AllStars skulle oprindeligt være lanceret ved udgivelsen af PlayStation 5, men blev så skubbet her til februar. Og med udgivelse som et Plus spil, har Sony da sikret sig at multiplayer-titlen, som ligner en blanding af Rocket League og Twisted Metal, har nok brugere ved lanceringen. Destruction AllStars kan hentes helt frem til den 5 april.

Control Ultimate Edition er næste spil i februar for PlayStation Plus og det er den store udgave af Control, der indeholder selve Control og de 2 udvidelser lavet til spillet. Samt vigtigt for PlayStation 5 ejere, også en opgradering til en ægte PlayStation 5 version, med fuld support for den nye konsol. Vores anmeldelse af Control, kan læses her.

Til sidst er der Concrete Genie, som er fra Sony's egne rækker og udkom til PlayStation 4 i oktober 2019. I Concrete Genie spiller man Ash som via grafitti skal prøve at genoplive en trist og forladt by. Spillet er utroligt flot og stemningsfuldt, hvilket man kan læse mere om i vores anmeldelse her. Det er også værd at bemærke, at der følger 2 ekstra minispil med til PSVR i Concrete Genie. VR Free Paint er som navnet antyder et minispil, hvor man kan bruge sin kreativitet til at tegne, med move controllerne. Spillets andet VR minispil er VR Experience, som giver en 20-30 minutter oplevelse med spillet i VR.


PlayStation 5
Destruction AllStars
Control Ultimate Edition (PlayStation 4 også)


PlayStation 4
Concrete Genie


De nye spil kan hentes fra på tirsdag af, den 2. februar 2021, hvor de nuværende spil, naturligvis bliver fjernet.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.