PlayStation Plus titler for februar

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. februar 2022 - kl. 19:50
Del denne artikel:
7 1

De nye PlayStation Plus spil for februar er landet i dag og PlayStation holder samme mønster, med at skifte imellem en god og dårlig måned. Vi har desværre ramt en dårlig måned, se spillene her.

De nye PlayStation Plus spil for februar er EA Sports UFC 4, Planet Coaster: Console Edition og Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure.

Heldigvis er februar den korteste måned, og det er meget godt, da denne måneds spil fra PlayStation Plus er ikke af højeste kvalitet. Hvis man er til ekstrem kampsport, så er EA Sports UFC 4 godt nok et fint spil, men det må anses som en forholdsvis niche målgruppe.

Den største titel i Februar måned må derfor nok anses at være Planet Coaster: Console Edition, hvor man skal designe og drive sin egen forlystelsespark med specielt fokus på rutsjebaner. Spillet som udkom i slutningen af 2020, blev vel modtaget, men desværre for PlayStation 4 ejere er det kun PlayStation 5 udgaven som er en del af PlayStation Plus.

PlayStation 4 ejere må nøjes med Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure, som er en let opdateret udgave af DLC pakken Tiny Tina's Assault on Dragon Keep, som blev udgivet til Borderlands 2 i 2013. Det betyder desværre også, at mange PlayStation Plus ejere desværre allerede har adgang til det, da det er en del af Borderlands: The Handsome Collection, som var en del af PlayStation Plus i juni 2019. PlayStation 5 ejere kan naturligvis også spille det, men til trods for den opdateret udgave udkom for et par måneder siden, blev der ikke frigivet en PlayStation 5 udgave. Det er i øvrigt igen en titel af tvivlsom kvalitet til PlayStation Plus fra Gearbox Software, da de også står bag Godfall og dermed også den notorisk skuffende Godfall: Challenger Edition.


PlayStation 5
Planet Coaster: Console Edition

PlayStation 4
EA Sports UFC 4 (PlayStation 5 også)
Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure (PlayStation 5 også)

De nye spil kan findes i PlayStation Plus sektionen af PlayStation Plus, og så ser vi frem til den 23 februar hvor marts' måneds spil bliver annonceret, lad os håbe det er af højere kvalitet.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.