PlayStation Plus titler for februar offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. februar 2017 - kl. 17:47
Del denne artikel:
5 0

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i februar med PlayStation Plus, hvor der er hele 5 spil til PlayStation 4 og det ene endda er et AAA spil.

Det er igen blevet tid til at afsløre PlayStation Plus spil og som altid er det en blandet omgang set over alle platforme, men igen er det en måned med mange PlayStation 4 spil.

PlayStation 4 ejere får LittleBigPlanet 3 og Not a Hero. Sammen med PlayStation 3 ejere får de også Starwhal, og med PlayStation Vita ejere får de Ninja Senki DX og TorqueL. Det sidste spil er Anna: Extended Edition til PlayStation 3.

LittleBigPlanet 3 er sandsynligvis den titel som de fleste kender, men Starwhal er også en populært spil blandt dem som er tilhængere af spil med god lokal multiplayer, hvilket Starwahl uden tvivl har. Ninja Senki DX og TorqueL er desværre lidt for meget af det vi allerede har set, de 2 spil passer dog godt til PlayStation Vita, men vil falde lidt igennem på PlayStation 4. Not a Hero er et sjovt høj intensivt action/shooter platformer, men det dens pixel-grafik vil nok skræmme mange væk fra at prøve det.


PlayStation 4


LittleBigPlanet 3
Not a Hero

PlayStation 3


Starwhal (PlayStation 4 også)
Anna: Extended Edition

PlayStation Vita


Ninja Senki DX (PlayStation 4 også)
TorqueL (PlayStation 4 også)

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 7. februar 2017 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis januar måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her