PlayStation Plus titler for februar offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 31. januar 2018 - kl. 17:43
Del denne artikel:
5 3

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i februar med PlayStation Plus, og langt om længe blev alle profitierne opfyldt, da en af denne måneds spil er Knack.

Det er en gåde det skulle tage så lang tid, men nu sker det, Knack bliver et PlayStation Plus spil. Sammen med Knack, får PlayStation 4 ejere også et noget nyere spil i form af Rime, som blev anmeldt her på siden sidste sommer og er et spil der bestemt kan anbefales.

PlayStation 4 ejere får også Grand Kingdom, som er crossbuy fra PlayStation Vita og denne måneds bonus spil er stadigvæk StarBlood Arena til PlayStation VR. Til PlayStation 3 er Spelunker HD værd at bemærke, hvis man stadigvæk bruger den aldrende platform.

PlayStation 4


Knack
Rime
StarBlood Arena (PS Plus Bonus - Kræver PS VR)

PlayStation 3


Spelunker HD
Mugen Souls Z

PlayStation Vita


Exiles End
Grand Kingsom (PlayStation 4 også)

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 6. februar 2018 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis januar måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

Knack er en blandet pose bolsjer, men det er et spil som fik en lidt mere hård medfart end det fortjente og bestemt det yngre publikum vil finde stor morskab i det og det er naturligvis en god opvarmning til Knack 2. Rime derimod er for det modne publikum og et eventyr spil med en dyb historie og et fantastisk soundtrack.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her