PlayStation Plus titler for februar offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 29. januar 2015 - kl. 17:53
Del denne artikel:
52 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i januar med PlayStation Plus og denne gang er der virkelig guf til alle platforme.

På onsdag er der nye PlayStation Plus titler og rygtet at Thief vil være imellem har holdt vandt, da PlayStation 3 ejere får adgang til stealth spillet fra 2014. PlayStation 3 ejerne får også adgang til det glimrende action-adventure spil Yakuza 4 og det mindst lige så gode Rogue Legacy, hvor sidstnævnte er cross-buy med PlayStation 4 og PlayStation Vita. Rogue Legacy er en platformer, hvor man udforsker dynamisk genereret baner om og om igen, imens man bygger sin karakter mere og mere op.

PSlife Share!

PlayStation 4 ejere får adgang til Transistor, som har løbet med utallige Game of The Year priser i 2014, bl.a. for sit smukke soundtrack og som også blev vel modtaget her på siden, i vores anmeldelse. PlayStation 4 ejere får også det helt nye Apotheon, en RPG platformer som forgår i den græske mytologi.Vita ejere snydes ikke, men har måske for engang skyld ikke det bedste udvalg blandt de 3 konsoller, og ud over førnævnte Rogue Legacy bliver det til Kick and Fennick, en helt nyt action-adventure platformer, der skulle være tilgængelig for alle aldersklasser.

Følgende titler kommer i februar til PlayStation Plus:

PlayStation 4


Apotheon
Transistor

PlayStation 3


Thief
Yakuza 4

PlayStation Vita


Rogue Legacy (PlayStation 4 og PlayStation 3 også)
Kick and Fennick

De nye spil tilføjes på onsdag, den 4. februar 2015 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis denne måneds spil, er det ved at være sidste chance.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her