PlayStation Plus titler for januar

Skrevet af: Hoder Jensen - 4. januar 2022 - kl. 12:16
Del denne artikel:
3 1

De nye PlayStation Plus spil for januar er landet i dag og efter en skuffende december måned, så byder januar på spil af meget højere kvalitet, inkl. et dansk hit.

De nye PlayStation Plus spil for Januar 2022 er Persona 5 Strikers, Dirt 5 og Deep Rock Galactic.

Alle 3 spil kan spilles både på PlayStation 4 og PlayStation 5, hvor Persona 5 Strikers dog kun findes i en PlayStation 4 udgave, men spillet kører i perfekt 60FPS på PlayStation 5.

Persona 5 Strikers er et action-RPG i Persona serien, der forgår et halvt år efter selve Persona 5. Forvent en blanding af Persona 5 og hack and slash spillet Dynasty Warriors. Der er mest fokus på action, så selv om der en klassiske Persona historie med, er den ikke helt så dyb som de traditionelle Persona spil. Persona 5 Strikers er et nyere spil, der udkom i februar 2021 til gode anmeldelser.

Dirt 5 er nyeste udgave af den efterhånden ikoniske racing serie fra Codemasters, og hvor f.eks. WRC har mere fokus på traditionel rally, så er Dirt lidt mere til den action-præget stil, og i Dirt 5 er der fokus på off-road racing. Dirt 5 udkom november 2020, til fornuftige anmeldelser og Dirt 5 tilbyder 120fps support for PlayStation 5 ejere.

Sidste spil for januar måned er Deep Rock Galactic, fra danske Ghost Ship Games. Deep Rock Galactic udkom til Windows og Xbox i maj 2020, hvor det har været et stort hit, og nu lander det så på PlayStation. Deep Rock Galactic er en blanding af Left 4 Dead, Minecraft og Starship Troopers, og hvis det lyder lidt tosset, så er det helt bevidst. Ens person i spillet, er en dværg, hvis rolle er at mine en fremmede planet fyldt med værdifulde ressourcer, imens horder af insektlignende kryb prøver at dræbe en. Deep Rock Galactic kan spilles alene, men er naturligvis sjovest hvis det spilles sammen med andre.

PlayStation 5
Deep Rock Galactic (PlayStation 4 også)
Dirt 5 (PlayStation 4 også)

PlayStation 4
Persona 5 Strikers (PlayStation 5 også)

De nye spil kan allerede findes nu i PlayStation Store, hvis man søger efter dem, men ellers vil de være at finde i PlayStation Plus sektionen senere på dagen.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.