PlayStation Plus titler for januar annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 26. december 2018 - kl. 18:17
Del denne artikel:
4 4

Vi nærmer os 2019 og dermed også de første PlayStation Plus spil for det nye år, som byder på nogle fornuftige titler for alle platforme. - Opdatering: Januar spillene forsinket 2 dage.

Vinteren banker på døren og det er derfor meget passende at det første PlayStation Plus spil for PlayStation 4 i januar måned, er ekstrem-vintersport spillet Steep. Hvis man er til snowboard, wingsuits og kaste sig ud med et par ski fra en helikopter, så byder Steep på mange timers god underholdning.

Spil nummer to til PlayStation 4 er Portal Knights, som godt nok er et indie spil, men et af de mere veludførte indiespil, da det her action survival RPG, både kan spilles alene og op til 4 spillere i online co-op. Hvis man er på jagt efter en afløser til Minecraft, så er Portal Knights værd at tage et kig på.

PlayStation 3 ejere får Zone of the Enders HD Collection og det ganske veludførte rytmespil Amplitude. Til PlayStation Vita ejere er der Super Mutant Alien Assault og Fallen Legion: Flames of Rebellion, hvor det sidste også bliver tilgængelig for PlayStation 4 ejere.

PlayStation 4
Steep
Portal Knights

PlayStation 3
Zone of the Enders HD Collection
Amplitude

PS Vita
Fallen Legion: Flames of Rebellion (PlayStation 4 også)
Super Mutant Alien Assault

De nye spil kan downloade fra på tirsdag i næste uge, den 1. januar 2019, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.

Godt nytår.

** Opdatering **
Det ser ud til at plus spillene for januar 2019 ikke lander for Europa i dag den 1 januar, men først den 3 januar.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her