PlayStation Plus titler for januar offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 28. december 2016 - kl. 17:55
Del denne artikel:
18 0

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i januar med PlayStation Plus, hvor der igen er hele 5 spil til PlayStation 4 og 4 spil til PlayStation Vita.

De første PlayStation Plus spil for 2017 er blevet afsløret og selv om det ikke er blevet til AAA-spil i denne omgang, er det blevet til nogle meget stærke AA og indie spil.

PlayStation 4 ejere får This War of Mine: The Little Ones, en brutal fortælling om overlevelse under en krig, set fra civil befolkningen og specielt børnene. En dystert spil, men et højt rost spil da det udkom til PC i 2014 og PlayStation 4 i 2016. PlayStation 4 ejere får også Day of the Tentacle Remastered, en af de største klassikere remastered til PlayStation 4. Pga. Crossbuy så får PlayStation Vita ejere også Day of the Tentacle Remastered. Vita og PlayStation 4 ejere får også The Swindle, Arkend 2 og Titan Souls. The Swindle er en solid platformer og Titan Souls er et action-adventure pixel game, også vel anmeldt da det udkom sidste år. Arkend 2 er desværre bare fyld og Blazerush til PlayStation 3 er ikke noget specielt at skrive hjem om.

PlayStation 4


Day of the Tentacle Remastered (PlayStation Vita også)
This War of Mine: The Little Ones

PlayStation 3


Blazerush
The Swindle (PlayStation 4 og PlayStation Vita også)

PlayStation Vita


Azkend 2
Titan Souls (PlayStation 4 også)

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 3. januar 2017 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis december måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

Ikke en stærk måned for PlayStation 3 ejere, men en meget stærk måned for PlayStation 4 ejere som får hele 5 spil, deriblandt nogle meget solide titler og PlayStation Vita ejere får heller ikke en skidt måned med fire spil der passer godt til den lille platform.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her