PlayStation Plus titler for januar offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 31. december 2014 - kl. 00:40
Del denne artikel:
4 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i januar med PlayStation Plus og denne gang er der lige fra moderne titler til meget klassiske titler, samt naturligvis cross-buy titler.

På onsdag er der nye PlayStation Plus spil og som altid er der et par cross buy titler imellem, så de forskellige platforme får lidt ekstra godt. De 2 spil til PlayStation 4 var allerede kendt at vi får det glimrende open-world actionspil Infamous: First Light, som er en forgænger til Infamous: Second Son, der kan spilles for sig selv, samt platformer/pusle spillet The Swapper, som er cross-buy med alle tre konsoller.

PSlife Share!

Sidste måned fik PlayStation 3 ejere langt om længe en god måned og den forsætter heldigvis, hvor januar byder på Prototype 2, der altid har været anset som et glimrende alternativ til netop Infamous. PlayStation 3 ejere får også DuckTales Remastered, en stor klassiker i en moderne udgave og en anden klassiker pga. cross-buy, også Duke Nukem 3D: Megaton Edition.

PSlife Share!

PlayStation Vita ejere får fornøjelsen af førnævnte Duke Nukem 3D: Megaton Edition, samt Woah Dave!, hvor den sidste titel er en action platformer som sandsynligvis er en ret ukendt titel for de fleste, men det har fået gode anmeldelser på PC og IOS, hvor det også findes til.

Følgende titler kommer i januar til PlayStation Plus:

PlayStation 4


inFamous: First Light
The Swapper (PlayStation 3 & PlayStation Vita også)

PlayStation 3


Prototype 2
DuckTales Remastered

PlayStation Vita


Duke Nukem 3D: Megaton Edition (PlayStation 3 også)
Woah Dave!

De nye spil tilføjes på onsdag, den 7. januar 2015 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis denne måneds spil, er det ved at være sidste chance.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her