PlayStation Plus titler for juli

Skrevet af: Hoder Jensen - 6. juli 2021 - kl. 09:55
Del denne artikel:
0 1

Fra i dag kan du hente juli måneds gratis spil, som byder på Call of Duty, wrestling af mindre god kvalitet og en masse rotter, men rotter af god kvalitet.

Juli måned byder på A Plague Tale: Innocence for PlayStation 5. Spillet der udkom i 2019, har fået sig en PlayStation 5 udgave med hurtigere indlæsning, Dualsense support og opdateret grafik, med bl.a. 4K/60FPS support.

A Plague Tale: Innocence omhandler to søskende i et action-eventyrsspil, der prøver at overleve onde inkvisition-krigere og ikke mindst store mængder af befængte rotter, som har ødelagt deres land. Da spillet udkom, modtog det generelt positive anmeldelser og efterfølgeren A Plague Tale: Requiem er sat til udgivelse i 2022.

Til PlayStation 4 og PlayStation 5 via bagudkompabilitet, byder juli på Call of Duty: Black Ops 4 og WWE 2K Battlegrounds. WWE 2K Battlegrounds som udkom sidste år, er desværre et mindre heldigt spil, og man skal være meget stor fan af 2K's WWE serie, for at finde spillet interessant.

Call of Duty: Black Ops 4 er dog derimod af betydeligt højere kvalitet og selv om spillet er uden en traditionel single-player kampagne, så byder spillet fra 2018 på klassisk Call of Duty multiplayer, zombies, samt den første battle royale mulighed vi så til Call of Duty, i form af Blackout. Spillet har ikke modtaget nogle opdatering til PlayStation 5, men pga. spillet bruger dynamisk opløsning, så kører det 4K/60FPS på PlayStation 5.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown forsætter også med at være tilgængelig, hvis man skulle have misset det fra sidste måned.

PlayStation 5
A Plague Tale: Innocence

PlayStation 4
WWE 2K Battlegrounds
Call of Duty: Black Ops 4
Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown

De nye PlayStation Plus spil kan hentes fra i dag af.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.