PlayStation Plus titler for juli offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 28. juni 2017 - kl. 17:39
Del denne artikel:
12 9

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i juli med PlayStation Plus og hold nu fast der er guf til sommeren med AAA spil til PlayStation 4 ejerne.

Til årets E3 blev Sony's nye party-spil koncept PlayLink annonceret, hvor man bruger sin smartphone til at styre spillet med. Det er set før i Buzz og Jackbox spillene, hvor det har fungeret glimrende og være en glimrende måde at få mange rundt om et spil, uden behovet for at have 8 dyre controllers. Et af de spil som tilhører PlayLink er That's You, et spørgsmål-spil hvor man skal besvare spørgsmål om de andre spillere og tegne sig til sjove situationer. En gameplay trailer med selveste Shuhei Yoshida kan ses her.

That's You er et PlayStation Plus spil for PlayStation 4 ejere i juli, men det er kun et bonus spil, fordi PlayStation 4 ejere får også det helt fantastiske Until Dawn, som var et af de bedste spil udgivet i 2015, læs vores anmeldelse her. Sammen med Until Dawn er der også til PlayStation 4 ejere Game of Thrones – A Telltale Serie, som ikke er Telltale's bedste spil, men for Game of Thrones fans kan det anbefales.

PlayStation 4 ejere får faktisk et fjerde spil med Don’t Die Mr Robot, som er crossbuy med PlayStation Vita, som også får Element4l.


PlayStation 4


Until Dawn
That's You!
Game of Thrones – A Telltale Serie

PlayStation 3


Tokyo Jungle
Darkstalkers Resurrection

PlayStation Vita


Don’t Die Mr Robo (PlayStation 4 også)
Element4l


De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 4. juli 2017 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis juni måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

En fænomenal måned for PlayStation 4 ejerne, som får det glimrende Until Dawn, et Telltale spil som ikke kræver nogle andre spil for at kunne følge historien og Sony's nyeste party spil koncept PlayLink i form af That's You!. Sony har selv udtalt at det var vigtigt at de øgede kvaliteten af PlayStation Plus, og generelt har hele 2017 været godkendt, men de sidste 3 måneder har det været ekstra godt, så det kunne godt ligne at PlayStation Plus atter igen er et rigtigt godt køb for PlayStation 4 ejere.

Hvis du er uenig i værdien af PlayStation Plus og ikke finder denne måneds spil gode nok, smid en kommentar om hvad slags spil man heller vil have set og hvis man er tilfreds, skriv hvad man skal spille først.
Log ind og stem
9
Der er 9 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.