PlayStation Plus titler for juli offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. juli 2015 - kl. 23:43
Del denne artikel:
8 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i juli med PlayStation Plus og denne gang er der ekstra meget til PlayStation 4 ejere.

Som tidligere nævnt, så holder PlayStation Plus flyttedag og derfor er der først nye PlayStation Plus titler på tirsdag, men i dag har vi fået afsløret hvad vi får for juli måned.

PlayStation 4 ejere får adgang til Rocket League, der er efterfølgeren til Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars og ser ud til at blive et herligt arkade spil, man både kan spille alene, fremmede og ikke mindst venner. Rocket League er raket-drevne biler i en arene, der kæmper om at skubbe en stor bold i det modsatte mål. Det lyder lidt tosset, men det er utroligt underholdne. PlayStation 4 ejere får også Styx Master of Shadows, et single-player stealth spil, der dog må anses at være i den mere tvivlsomme ende.

PSlife Share!

Et andet spil i den tvivlsomme ende er Entwined, som desværre ikke klarede sig godt i vores anmeldelse af spillet, men dog gik kritikken på længden af spillet, så som en "gratis" titel til PlayStation 4 og PlayStation Vita, er det måske ikke helt skidt. PlayStation Vita ejere kan dog med sikkerhed se frem til Geometry Wars 3: Dimensions Evolved, som er helt nyt til PlayStation Vita og arkade shooter spillet er allerede blevet taget godt imod på andre platforme.

Der lukkes af med et par titler til PlayStation 3, der dog næppe får de helt store armbevægelser i gang. Det første spil Rain, er dog et charmerende lille adventure spil og blev også pænt modtaget i vores anmeldelse af det, omend blev det kritiseret for at være for kort, så igen en titel hvor prisen "gratis" kun kan trække op på dens bedømmelse.
Det sidste spil til PlayStation 3, som også rammer PlayStation 4 og PlayStation Vita er Mousecraft, et puzzle adventure spil fra 2014.

Følgende titler kommer i juli til PlayStation Plus:

PlayStation 4


Rocket League
Styx Master of Shadows

PlayStation 3


Rain
Mousecraft (PlayStation 4 & PlayStation Vita også)

PlayStation Vita


Geometry Wars 3: Dimensions Evolved
Entwined (PlayStation 4 også)

De nye spil tilføjes på tirsdag, den 7. juli 2015 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis juni's måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her