PlayStation Plus titler for juni

Skrevet af: Hoder Jensen - 28. maj 2020 - kl. 18:24
Del denne artikel:
2 3

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og denne måned byder på 2 skydespil, der dog begge er fra øverste hylde af både kvalitet og indhold.

For et par dage siden blev det afsløret af et af junis PlayStation Plus spil vil være Call of Duty: WWII og nu her i dag, oplyser PlayStation at spil nummer to bliver Star Wars Battlefront II.

Lidt pudsigt er det igen 2 spil fra samme genre, men det er trods alt to ret forskellige skydespil og af høj kvalitet. Call of Duty: WWII fik dog en lidt blandet modtagelse pga. en middel singleplayer kampagne, men multiplayer delen var glimrende og der var igen zombies med.

Star Wars Battlefront II derimod fik både klø ved udgivelse, for en skuffende singleplayer kampagne og en helt forfærdelig multiplayer som var ødelagt af loot boxes. Som nogle måske husker, så fik EA så meget kritik for de loot boxes, at de endte med efter meget pres, at lave hele systemet op. Og nu her efter mange opdateringer, er multiplayer delen gået hen og blevet glimrende og med mere indhold siden lanceringen, som har været gratis. Singleplayer delen har også efterfølgende modtaget nyt gratis DLC, som tilføjer mere indhold og dybde til historien.

PlayStation 4
Star Wars Battlefront II
Call of Duty: WWII

Call of Duty: WWII kan allerede hentes nu, og Star Wars Battlefront II kan hentes fra på tirsdag i næste uge, den 2. juni 2020, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her