PlayStation Plus titler for juni

Skrevet af: Hoder Jensen - 31. maj 2021 - kl. 16:13
Del denne artikel:
1 1

Fra i morgen kan du hente juni måneds gratis spil, som byder på to helt nye spil og et Star Wars spil der også byder på support for PlayStation VR.

Juni måned byder på Operation: Tango for PlayStation 5 ejere, som er et helt nyt co-op spion eventyrs-spil, hvor man skal samarbejde via tale.

Til både PlayStation 4 og PlayStation 5 ejere byder juni på Det helt nye Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown og Star Wars: Squadrons.

Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown er en opdateret udgave af det ikoniske Virtua Fighter 5, med opdateret grafik, musik og generelt poleret til de nye generationer af konsoller.

Star Wars: Squadrons er vaskeægte Star Wars rumskib-action, som både indeholder en officiel single-player historie og multiplayer, med support for PlayStation VR. Spillet har også modtaget en opdatering, så det kører op til 4K/60FPS for PlayStation 5 ejerne.


PlayStation 5
Operation Tango

PlayStation 4
Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown
Star Wars: Squadrons

De nye PlayStation Plus spil kan hentes fra i morgen af, så hvis man er hurtig kan man nå at hente maj måneds spil nu, hvis man ikke har fået det gjort.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.