PlayStation Plus titler for juni annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 29. maj 2019 - kl. 17:50
Del denne artikel:
3 4

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og denne gang er der gode skydespil og et af de bedste Sonic spil udgivet.

Udbuddet af PlayStation Plus spil har ikke været fantastisk de sidste par måneder, overraskende nok, siden antallet af spil er gået ned til kun to PlayStation 4 titler. Maj måneds spil var af fin kvalitet, men var mindre og billige titler. Juni ændrer en del på det, da vi får Borderlands: The Handsome Collection og Sonic Mania.

Borderlands: The Handsome Collection indeholder Borderlands: The Pre-Sequel og Borderlands 2, med alt tilhørende DLC. Spillet har fornyeligt fået en opdatering, med frisk grafik, bedre lyseffekter, bedre cutscenes og support for PS4 Pro med 4K opløsning. Dette var i naturligvis i forbindelse med annonceringen af Borderlands 3, som udkommer senere på året.

Sonic Mania er det klassiske 2D Sonic, men i en moderne indpakning og da det udkom i 2017, var det til glimrende anmeldelser.

PlayStation 4
Borderlands: The Handsome Collection
Sonic Mania

De nye spil kan downloade fra på tirsdag i næste uge, den 4. juni 2019, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her