PlayStation Plus titler for juni offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 27. maj 2015 - kl. 22:40
Del denne artikel:
11 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i juni med PlayStation Plus og denne gang er der ekstra godt til PlayStation 4 ejere.

I dag er PlayStation Plus titlerne for juni offentliggjort og denne gang er det blevet til en større titel og hele 4 spil for PlayStation 4 ejerne.

PlayStation 4 ejerne får adgang til det glimrende Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, som mest af alt led af det var for dyrt da det udkom, men som en gratis PlayStation Plus titel er det svært ikke at kalde det et godt tilbud. PlayStation 4 ejere får også Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition, en mindre titel for dem der er til tur-baseret spil.

PlayStation 3 ejere får Call of Juarez: Gunslinger, det sidste og fjerde spil i Call of Juarez serien, som er et western skydespil der fik fornuftige anmeldelser, da det udkom i 2013. Helt i den anden boldgade, så får PlayStation 3 ejere også Cloudberry Kingdom, en indie platformer, der dog ikke som navnet antyder er let og uskyldigt, men et spil hvor der er risiko for ødelagte controller med sin høje sværhedsgrad.PlayStation Vita ejere får skydespillet Futuridium, der mest af alt minder om de klassiske Star Fox spil og er et spil man let kan spille i små bider. Det hele bliver rundet af med Super Exploding Zoo, en hel ny titel til PlayStation Vita, hvor man skal styre eksploderende dyr igennem 80 forskellige baner, imens man nedlægger monstre og beskytter sine kostbare æg. Hvis det lyder syret, så ser det også sådan ud, men interessant skal det nok værre.

De 2 PlayStation Vita spil er cross-buy med PlayStation 4, så PlayStation 4 ejere får også fornøjelsen af de 2 spil.

Følgende titler kommer i juni til PlayStation Plus:

PlayStation 4


Metal Gear Solid: Ground Zeroes
Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition

PlayStation 3


Call of Juarez: Gunslinger
Cloudberry Kingdom

PlayStation Vita


Futuridium (PlayStation 4 også)
Super Exploding Zoo (PlayStation 4 også)

De nye spil tilføjes på onsdag, den 3. juni 2015 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis maj's måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her