PlayStation Plus titler for maj

Skrevet af: Hoder Jensen - 3. maj 2021 - kl. 17:24
Del denne artikel:
2 3

Fra i morgen kan du hente maj måneds gratis spil, som i denne måned byder på ødelæggelser i biler, på slagmarken og i vandet rundt omkring en øde ø. Se de tre spil her og husk Sony stadigvæk har gang i Play at Home.

Maj måned byder på maksimum ødelæggelse i biler med Wreckfest: Drive Hard, Die Last til PlayStation 5. Bilspillet som stammer for skaberne af FlatOut kan spilles lokalt eller online med op til 24 spillere.

Til PlayStation 4 og PlayStation 5 er det blevet til Battlefield V og Stranded Deep. De fleste kender Battlefield V, det seneste spil i Battlefield serien, der denne gang er tilbage i anden verdenskrig. Spillet er glimrende, men ved lanceringen var mængden af indhold lidt på den tynde side. Noget som udvikleren DICE dog har fået rettet op på med flere gratis tilføjelser til spillet siden udgivelsen. Battlefield V har ikke modtaget en PlayStation 5 opdatering, men pga. spillet dynamiske opløsning og boost mode, så kører det i 1800p checkerboard og perfekt 60FPS på PlayStation 5. Modsat 1440p checkerboard og ikke helt perfekt 60FPS på PS4 Pro.

Stranded Deep er en lidt andet størrelse, men overlevelses spillet fra indie udvikleren Beam Team Games, er generelt anset positivt, specielt som spillet har har udviklet sig fra meget early access til lidt mindre early access på PC, hvor det har været ude siden 2015. Spillet udkom til PlayStation sidste år, og har efterfølgende modtaget en del rettelser igennem 2020, men desværre pt. ingen fuld support for PlayStation 5, selv om spillet dog kører fint på PlayStation 5, men kun i 30 FPS og 1080p.

PlayStation 5
Wreckfest: Drive Hard, Die Last

PlayStation 4
Battlefield V
Stranded Deep

De nye PlayStation Plus spil kan hentes fra i morgen af, så hvis man er hurtig kan man nå at hente april måneds spil nu, hvis man ikke har fået det gjort.

Husk også at Horizon Zero Dawn Complete Edition stadigvæk er helt gratis, også selv om man ikke er PlayStation Plus kunde. Læs mere om dette her.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.