PlayStation Plus titler for maj annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. maj 2019 - kl. 17:51
Del denne artikel:
10 2

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og denne gang er kvaliteten af lidt højere grand end de sidste par måneder.

Rygterne gik på at vi denne måned vil få Metal Gear Survive og Darksiders Warmastered Edition, da Japan har fået fornøjelsen af de to titler. Men heldigvis, tror jeg godt man kan sige, blev det to helt andre titler. Sony har netop annonceret titlerne, og det drejer sig om What Remains of Edith Finch og Overcooked.

Det er to mindre spil, men det er begge glimrende titler, hvor specielt What Remains of Edith Finch er en af de titler som mange nogle har overset. Det charmerende eventyrs spil ligger rangeret med en score på 88 på Metacritic og det er meget fortjent, da spillet som kan gennemføres på 2-3 timer, er en fantastisk charmende fortælling.

Overcooked er for dem der mangler et godt co-op spil, i action-puzzler genren, det er dog kun lokalt co-op, men kan spilles af næsten alle aldre.

PlayStation 4
What Remains of Edith Finch
Overcooked

De nye spil kan downloade fra på tirsdag i næste uge, den 7. maj 2019, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her