PlayStation Plus titler for maj offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 26. april 2017 - kl. 17:43
Del denne artikel:
10 2

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i maj med PlayStation Plus, hvor der virkelig er guf for PlayStation 4 ejerne.

Sony har netop afsløret maj måneds PlayStation Plus spil og lad os bare med det samme afsløre at PlayStation 4 ejere får en rigtig god måned.

PlayStation 4 ejere får nemlig Alienation, den glimrende shooter fra Housemarque, som nogle vil genkende fra spil som Resogun og Super Stardust. Det er også blevet til Tales from the Borderlands, som muligvis er det bedste spil udgivet fra Telltale Games siden sæson 1 af The Walking Dead.

PlayStation 3 ejere får Blood Knights og Port Royale 3: Pirates and Merchants, der dog ikke er 2 specielt gode titler. PlayStation Vita ejere får Laser Disco Defenders og Type: Rider, som heller ikke er noget værd at skrive hjem om.


PlayStation 4


Alienation
Tales from the Borderlands

PlayStation 3


Blood Knights
Port Royale 3: Pirates and Merchants

PlayStation Vita


Laser Disco Defenders
Type: Rider

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 2. maj 2017 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis april måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

En skidt plus måned for Vita og PlayStation 3 ejere, hvilket dog ikke er noget nyt, specielt ikke for PlayStation 3 ejerne. Men PlayStation 4 ejerne får tilgengæld 2 glimrende titler, der både tilbyder singleplayer og multiplayer oplevelser.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her