PlayStation Plus titler for marts

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. marts 2022 - kl. 14:52
Del denne artikel:
1 1

De nye PlayStation Plus spil for marts er landet i dag og marts lever op til historien ved at være en god PlayStation Plus måned. I marts lander nemlig hele 5 spil, takket været et par bonus tiler fra Sony og Rockstar Games.

Marts måned byder på masser at forskelligt og hele fem spil, som er følgende: Ark: Survival Evolved, Team Sonic Racing, Ghostrunner, Ghost of Tsushima: Legends og GTA: Online.

GTA: Online kommer dog først 15 marts og er gratis for alle PS5 ejere i de første tre måneder, men det kræver PS Plus for at kunne bruges. GTA: Online er naturligvis multiplayer delen af GTA V, som udkommer samme dag i en opdateret udgave til PlayStation 5.

Ghost of Tsushima: Legends er også et multiplayer produkt, hvor man i Legends får adgang til Ghost of Tsushima's co-op multiplayer, som indeholder ganske omfattende indhold med 9 missioner og 3 raids. Legends var en gratis opdatering til Ghost of Tsushima, som de fleste steder blev anmeldt for godt til at være gratis. Så det var måske ikke så overraskende, at det kom som en betalt udgivelse for sig selv, som så er en del af PlayStation Plus i marts måned.

Ellers er det værd at bemærke at Ghostrunner, som er en cyberpunk action platformer der udkom til gode anmeldelser i 2020, er kun for PlayStation 5 ejere. Og at Ark: Survival Evolved som pt. kun findes i en PlayStation 4 udgave, kører betydeligt bedre på PlayStation 5 med låst 60fps. Team Sonic Racing er også et PlayStation 4 spil, men kart-raceren kører glimrende både på PlayStation 4 og PlayStation 5. Hvis man altså er til gennemsnitlige kart-racers, som man må sige Team Sonic Racing falder under, men specielt et yngre publikum vil måske kunne finde spillet interessant.

PlayStation 5
Ghostrunner
Ghost of Tsushima: Legends (PlayStation 4 også)
GTA: Online (15. marts)

PlayStation 4
Ark: Survival Evolved (PlayStation 5 også)
Team Sonic Racing (PlayStation 5 også)

De nye PlayStation Plus spil, undtaget GTA Online er udkommer 15. marts, kan findes i dag i PlayStation Store.

Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.