PlayStation Plus titler for marts annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 27. februar 2019 - kl. 17:57
Del denne artikel:
5 3

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, som denne måned indeholder 2 glimrende titler til PlayStation 4, bl.a. en Call of Duty klassiker, men intet ekstra og er det godt nok?

PlayStation 3 og PlayStation Vita er hermed officielt blevet erklæret død, i hvert fald set fra PlayStation Plus's synsvinkel. Februar var sidste måned vi også fik PlayStation 3 og PlayStation Vita spil som en del af PlayStation Plus. Så for marts måned og frem, hedder det kun PlayStation 4 spil.

Spekulationer har derfor gået, hvordan PlayStation Plus vil komme til at se ud, nu hvor man skærer 4 titler væk, og det har vi så fået svaret på nu, og det er en smule kedeligt. Det er ikke blevet til ekstra PlayStation 4 titler eller f.eks. PlayStation VR titler, dog ser det ud til at kvaliteten har fået et tak op, hvis man bedømmer på denne måneds spil, som er Call of Duty: Modern Warfare Remastered og The Witness.

To glimrende spil, meget passede i hver sin genre, så der er noget for alle. Men nu hvor PlayStation 3 og PlayStation Vita titlerne er væk, mister man også nogle PlayStation 4 spil, som var crossbuy, omend var det som regel ret små titler.

Det er måske for tidligt at konkludere på kvaliteten, men er det godt nok, at Sony kun tilbyder to PlayStation 4 titler, når man sammenligner med konkurrenten hos Microsoft der tilbyder to Xbox One og to Xbox 360 spil, hvor begge Xbox 360 spil kan spille på Xbox One, med deres tilsvarende Games with Gold service.

PlayStation 4
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
The Witness

De nye spil kan downloade fra på tirsdag i næste uge, den 5. marts 2019, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her