PlayStation Plus titler for marts offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 1. marts 2017 - kl. 18:08
Del denne artikel:
19 6

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i marts med PlayStation Plus, hvor vi ser en af de bedste platformers til PlayStation 4 og et af 2016's bedste PlayStation Vita spil.

Det er igen blevet tid til afsløring af nye spil PlayStation Plus spil og rygterne holder stik, hvilket betyder vi får en glimrende platformer, til at følge op på sidste måned, hvor vi fik en anden glimrende platformer i form af LittlBigPlanet 3.

Det er Tearaway Unfolded som rammer PlayStation 4, en sjov og charmende platformer, der oprindeligt blev lanceret til PlayStation Vita.. PlayStation 4 ejere får også Disc Jam, et høj intensivt multiplayer action sports spil. Værd at nævne den her måned, er også pusle spillet Lumo, der lander til PlayStation 4 og PlayStation Vita, samt ikke mindst Severed, et af de bedste spil udgivet i 2016 til Vita, ja faktisk i hele PlayStation Vita's levetid.PlayStation 4


Tearaway Unfolded
Disc Jam

PlayStation 3


Under Night In-Birth Exe:Late
Earth Defense Force 2025

PlayStation Vita


Lumo (PlayStation 4 også)
Servered

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 7. marts 2017 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis februars måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

En meget stærk PlayStation Plus måned, for PlayStation 4 ejere som sætter pris på spil hvor gameplay er i føresædet og specielt for PlayStation Vita ejerne, som bliver forkælet med Servered. For PlayStation 3 ejere er det igen en skuffende måned og man igen stille sig spørgsmålet, hvor lang tid har Sony tænkt sig at bruge penge på plus spil til PlayStation 3, men omvendt så har denne måneds PlayStation 3 spil næppe kostet mange basser.
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her