PlayStation Plus titler for marts offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 28. februar 2018 - kl. 18:06
Del denne artikel:
14 3

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i marts med PlayStation Plus, og det er muligvis den bedste måned vi har haft i mange år og så er enden på PS3 og Vita annonceret.

Kvaliteten af PlayStation Plus spillene går lidt op og ned måned fra måned, men den her måned er i en klasse for sig selv. PlayStation 4 ejere får hele 5 spil, der iblandt Bloodborne, Ratchet and Clank og Mighty No. 9.

Både Bloodborne og Ratchet and Clank er spil fra Sony's egen rækker og begge spil var nogle af de bedste udgivelser fra 2015 og 2016. Bloodborne er et godt action RPG, i stil med Souls spillene og er også fra udvikleren FromSoftware, som stod bag Demon's Souls og Dark Souls spillene.
Ratchet and Clank er baseret på filmen der udkom om spillet, som var baseret på det første spil. Det kan måske lyde lidt bagvendt, men ikke desto mindre er Ratchet and Clank fra 2016 en fantastisk action platformer, som er ikke bare er sjov og flot at se på, men også et af de spil som gør god brug af HDR.
Mighty No. 9 blev ikke det hit som forventet, men hvis man er til Mega Man lignende spil, er det bestemt et spil man skal give en chance.

Det er også værd at bemærke, at Sony har annonceret enden for PlayStation 3 og PlayStation Vita spil til PlayStation Plus. Der går dog et helt år endnu, da fra Marts 2019 vil der ikke længere være PlayStation 3 og PlayStation Vita spil med i de månedlige PlayStation Plus spil. Om det betyder flere PlayStation 4 spil, vides ikke pt. eller om det betyder en periode med kun to PlayStation Plus spil frem til når PlayStation 5 sandsynligvis lander i 2020.

PlayStation 4


Bloodborne
Ratchet and Clank

PlayStation 3


Legend of Kay Anniversary
Mighty No. 9 (PlayStation 4 også)

PlayStation Vita


Claire: Extended Cut (PlayStation 4 også)
Bombing Busters (PlayStation 4 også)

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 6. marts 2018 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis februars måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

En fænomenal måned for PlayStation 4 ejere, som får 3 store titler og hele 5 spil. Udvalget til PlayStation 3 og PlayStation Vita ejerne er stadigvæk ikke fantastisk, men nu er den officielle support for de 2 konsoller endelig også blevet afsløret.

Var det en god måned for PlayStation Plus og hvad er din holdning til at nye PlayStation 3 og PlayStation Vita PlayStation Plus spil forsvinder om et år?
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.