PlayStation Plus titler for marts offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 3. marts 2015 - kl. 21:22
Del denne artikel:
39 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i marts med PlayStation Plus og denne gang er der hele 4 spil til PlayStation 4.

Sony tog sin tid om at få marts måneds PlayStation Plus titler på plads, men ventetiden har været værd, da alle platforme får gode titler, men specielt PS4 får lidt ekstra godt pga. cross-buy.

Hele 4 titler er der til PlayStation 4, der som primære titler får den vel modtaget 2,5D platformer Oddworld: New ‘n’ Tasty og det helt igennem glimrende Valiant Hearts, som er et pusle eventyrsspil der kigger på den grusomme første verdenskrig. Vi har tidligere anmeldt Valiant Hearts, hvor det fik meget ros med på vejen, læs den anmeldelse her.

PSlife Share!

De 2 ekstra titler til PlayStation 4, er OlliOlli 2 og CounterSpy, som er cross-buy titler fra PlayStation Vita. OlliOlli 2 er helt nyt, som man kan læse om her og se en trailer, hvor vores fornemmelse for det lille trick spil vil blive til en PlayStation Plus titel, ikke var helt ved siden af. CounterSpy er en stealth 2,5D platformer der dog fik blandet anmeldelser ved lancering, men skulle være en solidt spil, specielt efter det fik et par opdateringer. PlayStation 3 får også glæde af CounterSpy.

PSlife Share!

Ud over CounterSpy til PlayStation 3, så får PlayStation 3 ejere også glæde af det charmerende pusle eventyrsspil Papo and Yo, der dog ikke er verdens længste spil, men har en fængende historie og hovedpersoner man kommer til at holde af.

PlayStation 3 runder meget stærkt af med Sherlock Holmes: Crimes and Punishments, som nok er det bedste Sherlock Holmes spil lavet i mange år og et af de bedre detektiv spil generelt igennem længere tid.

Følgende titler kommer i Marts til PlayStation Plus:

PlayStation 4


Oddworld: New ‘n’ Tasty
Valiant Hearts

PlayStation 3


Papo and Yo
Sherlock Holmes: Crimes and Punishments

PlayStation Vita


OlliOlli 2: Welcome to Olliwood (PlayStation 4 også)
CounterSpy (PlayStation 4 og PlayStation 3 også)

De nye spil tilføjes i morgen onsdag, den 4. marts 2015 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis februars måneds spil, er det ved at være sidste chance.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her