PlayStation Plus titler for november

Skrevet af: Hoder Jensen - 28. oktober 2020 - kl. 20:15
Del denne artikel:
4 6

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og vi har også fået det første Plus spil til PlayStation 5, samt ny info om PlayStation Plus Collection.

November måneder kommer til at indeholde 23 spil for PlayStation 5 ejere og 2 spil for PlayStation 4 ejere. Det første PlayStation Plus spil til PlayStation 5, bliver det meget hyped Bugsnax, som er en blanding af Pokemon, Pikmin og ... Bioshock? Vi finder ud af den 12 november, når PlayStation 5 lander i bl.a. USA, om Bugsnax kan leve op til forventningerne. PlayStation Plus ejere har til den 4 januar 2021 at indløse Bugsnax, så lidt længere end normalt, hvilket dog giver mening da PlayStation 5 først lander i f.eks. Danmark den 19 november.

Til både PlayStation 4 og PlayStation 5 står den på Middle-earth: Shadow of War og Hollow Knight: Voidheart Edition.

Middle-earth: Shadow of War kunne ikke helt leve op til Middle-earth Shadow of Mordor, det første spil i serien. Men spillet var desværre også ramt af nogle aggressive mikro-transkationer, som var med til at gøre spillet kedeligt og ensformigt på nogle punkter, hvilket trak ned i anmeldelserne. Disse mikro-transkationer er efterfølgende blevet fjernet og spillet skulle være tiden værd nu, specielt hvis man har interesse i Ringenes Herre universet.

Hollow Knight: Voidheart Edition er et af de bedst anmeldte spil fra både 2017 og 2018, hvor spillet udkom til PC og efterfølgende konsollerne. Hollow Knight er en action-adventure platformer med en meget unik grafisk stil og ikke mindst sjovt udfordrende gameplay. Voidheart Edition, som var den udgave der blev udgivet til konsollerne, indeholder det originale spil og 4 indholdspakker udgivet til spillet.

PlayStation 5
Bugsnax

PlayStation 4
Middle-earth: Shadow of War
Hollow Knight: Voidheart

PSlife Share!

November måned byder også på det nye PlayStation Plus tilbud for PlayStation 5 ejere, nemlig PlayStation Plus Collection. Sony har i dag afsløret at med PlayStation Plus Collection der forsvinder spillene ikke fra ens bibiliotek når man har "købt dem" gratis, man har dem så lang tid man har et aktivt PlayStation Plus abonnement, i stil med almindelige PlayStation Plus spil. Det er dog ikke usandsynligt at spillene som tilbydes, bliver udskiftet, som man f.eks. kender fra PlayStation Now eller lign. spilservices.

Vi har også fået den fulde liste af spil der kommer til PlayStation Plus Collection, som kan tilgås når PlayStation 5 udkommer. Nye spil på listen, siden annonceringen tilbage for en måned siden er Black Ops III: Zombie Chronicles edition og Crash Bandicoot N. Sane trilogy. Den fulde liste er:

Bloodborne
Days Gone
Detroit: Become Human
God of War
Infamous Second Son
Ratchet and Clank
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Until Dawn
Uncharted 4: A Thief’s End
Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Call of Duty: Black Ops III – Zombies Chronicles Edition
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Fallout 4
Final Fantasy XV Royal Edition
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Persona 5
Resident Evil 7 biohazard

Sony har oplyst at der vil løbende blive tilføjet flere spil til samlingen, men i hvilket tempo ved vi pt. ikke. Og vi ved heller ikke pt. om der kommer et nyt PlayStation Plus for PlayStation 5 ejere i December måned, eller om det er Bugsnax som tæller for December måned, sammen med 2 nye PlayStation 4 spil. Alt i alt en meget god start for PlayStation Plus til PlayStation 5, men vi mangler lidt flere præcise detaljer om hvordan servicen kommer til at køre i fremtiden for den nye konsol.
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her