PlayStation Plus titler for november

Skrevet af: Hoder Jensen - 2. november 2021 - kl. 20:39
Del denne artikel:
9 4

De nye PlayStation Plus spil for November er landet i dag og der er skruet helt op for godteposen denne gang, med hele 6 spil, hvor 3 af dem er til PlayStation VR og et af dem fra en dansk udvikler.

Hop ind på PlayStation Store og hent november måneds spil som bl.a. indeholder det helt nye First Class Trouble, som er fra den danske udvikler Invisible Walls. Spillet kan bedst beskrives som en mere avanceret og flottere variant af hittet Among Us.

November måned byder også på EA's multiplayer dodgeball spil Knockout City, som udkom tidligere i 2021 og nu også er udkommet i en PlayStation 5 udgave. Det kan lyde en smule uambitiøst med multiplayer høvdingebold, men spillet blev pænt modtaget ved udgivelse, så hvis man er til kaotiske multiplayer spil, er det værd at give et forsøg.

Hvis man tilgengæld overhovedet ikke er til multiplayer, så er Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, muligvis det spil man skal bruge tid på den her måned. Kingdoms of Amalur er et klassisk singplayer RPG spil, oprindeligt udgivet til forrige generation, og så i 2020 genudgivet som Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning til bl.a. PlayStation 4. Det har efterfølgende fået en opdatering, så det kører i 4K/60 FPS på PlayStation 5.

Normalt vil spillene stoppe her, men PlayStation fejrer at PlayStation VR's 5-års fødselsdag, med hele 3 bonus spil, hvor det ene faktisk også kan spilles uden VR.

Det er The Persistence, som både kan spilles i VR og uden for VR. Det er dog værd at bemærke at den gratis opgradering til PlayStation 5 versionen, ikke er med i PlayStation Plus udgaven her.
Opdatering: Man kan nu opdatere gratis til PS5 udgaven.

De to andre PlayStation VR bonus spil er The Walking Dead: Saints and Sinners og Until You Fall. Det første er som navnet antyder baseret over det populære The Walking Dead univers og blandt et af de bedre VR spil udgivet inden for de sidste par år. Until You Fall kan bedst beskrives som sværd rougelike i VR, og er sørme også et glimrende PlayStation VR spil fra 2020.


PlayStation 5
First Class Trouble (PlayStation 4 også)
Knockout City (PlayStation 4 også)

PlayStation 4
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

PlayStation VR
The Persistence (PlayStation 4 & 5 også)
The Walking Dead: Saints and Sinners
Until You Fall

De nye PlayStation spil kan hentes fra PlayStation Store nu.
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.