PlayStation Plus titler for november offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 26. oktober 2016 - kl. 17:54
Del denne artikel:
5 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i November med PlayStation Plus, hvor der er masser af cross-buy titler til alle platforme.

Så er det blevet tiden til afsløring af nye PlayStation Plus spil igen og selv om det ikke blev til et AAA spil for PlayStation 4 denne gang, så er det tilgengæld blevet til hele 4 PlayStation 4 spil pga. Cross buy, samt stærke titler til PlayStation 3 ejere.

PlayStation 4 ejere får Everybody’s Gone to the Rapture, et spil der personligt har stået på min ønskeliste i lang tid og hvis man er til spil med fokus på historien, så skal man give Everybody’s Gone to the Rapture en chance. Det er også blevet til The Deadly Tower of Monsters, en udemærket top down shooter, stærkt inspireret af 80'er b-film. PlayStation 4 ejere får også 2 ekstra spil i form af Letter Quest Remastered og Pumped BMX+, pga. Cross buy med de 2 PlayStation Vita titler. Det er 2 mindre spil, men hvis man f.eks. fandt Joe Danger sjov, vil man nok også finde Pumped BMX+ interessant og Letter Quest Remastered, et bogstavs puzzlespil, som er ganske pænt anmeldt, da det udkom i foråret 2016. PlayStation 3 ejere får også Pumped BMX+ fra Cross Buy.

PlayStation 3 ejerne får naturligvis mere end et enkelt PlayStation Vita spil, de får nemlig fingrene i nok det bedste rally spil udgivet til maskinen Dirt 3 og et af de sjoveste action RPG spil udgivet til dags dato, som samtidigt meget passende omhandler halloween, nemlig Costume Quest 2, som kun kan anbefales at give et forsøg. Husk at Candy Corn altid vinder i længden.

PSlife Share!

PlayStation 4


Everybody’s Gone to the Rapture
The Deadly Tower of Monsters

PlayStation 3


DiRT 3
Costume Quest 2

PlayStation Vita


Letter Quest Remastered, PS Vita (PlayStation 4 også)
Pumped BMX+, PS Vita (PlayStation 3 og PlayStation 4 også)

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 1. november 2016 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis oktober måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

Selv om det ikke blev til store spil for PlayStation 4, så blev det til mange solide mindre titler og specielt Everybody’s Gone to the Rapture er en titel mange har håbet vil lande på PlayStation Plus snart. PlayStation 3 ejere får en rigtig god måned, hvor PlayStation Vita ejere ikke får så meget kød til deres støvede konsoller.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her