PlayStation Plus titler for november offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 31. oktober 2015 - kl. 14:41
Del denne artikel:
2 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i November med PlayStation Plus, hvor der er spændende titler til PlayStation 3 og 4, men skuffende nyt for PlayStation Vita ejere.

På tirsdag er der nye PlayStation Plus spil og blandt de nye titler finder vi The Walking Dead Sæson 2, et af de bedste spil lavet til PlayStation 4 sammen med naturligvis sæson 1 fra samme serie. PlayStation 4 ejere får også Magicka 2, som er glimrende når man spiller sammen med et par venner, men ikke helt fungerer så godt hvis man spiller det alene.

PlayStation 4 ejere får også Dragon Fin Soup, som også kommer til PlayStation 3 og PlayStation Vita. Dragon Fin Soup er et helt nye action-RPG, som godt nok kommer fra et mindre indie udviklerstudie, men ser meget lovende ud hvis man er til RPG genren. PlayStation 3 ejere får et af de bedste spil fra sidste generation Mass Effect 2 og hvis man ikke har fået spillet det, kan det kun anbefales, også selv om det er en ældre titel. En anden titel som PlayStation 3 ejere også får er Beyond Good & Evil HD, som er et glimrende remake af det meget populære Beyond Good & Evil fra PlayStation 2.

Til sidst er der inviZimals for PlayStation Vita, men det er ikke Vita udgaven af inviZimals Vita ejere får, men den gamle PSP udgave og det må siges at være skuffende.

Følgende titler kommer i november til PlayStation Plus:

PlayStation 4


The Walking Dead Sæson 2
Magicka 2

PlayStation 3


Mass Effect 2
Beyond Good and Evil

PlayStation Vita


Dragon Fin Soup (PlayStation 4 & PlayStation 3 også)

PlayStation Portable...


inviZimals (PlayStation Vita også)

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 3. november 2015 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis oktobers måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her