PlayStation Plus titler for oktober

Skrevet af: Hoder Jensen - 30. september 2020 - kl. 23:09
Del denne artikel:
1 5

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og denne gang står den på to større spil i to meget forskellige genre, hvor der både er vampyrer og tunede biler.

Efter et lille dyk i kvalitet sidste måned, er kvaliteten af denne måneds PlayStation plus spil gået lidt op, hvis man vel og mærke er til bilspil og action RPG.

Oktober måned byder på action RPG spillet Vampyr, hvor man som Jonathan Reid spiller doktor og vampyr, i en mørk og dyster london tilbage i 1918. Spillet fik lidt blandet anmeldelser ved lanceringen i 2018, men hvis man søger efter en lidt anderledes tilgang til vampyr spil, skulle det være at bruge sin tid på.

Månedens andet spil er Need for Speed: Payback fra 2017 og ikke mindre end det 23'ende spil i den populære bilserie. Da spillet blev udgivet, var til noget blandet anmeldelser, hvor primært spillets indhold af loot boxes, gjorde udviklingen i spillet alt for kedelig. Dette er dog efterfølgende blevet ændret, oven på Star Wars Battlefront 2 debatten, hvor EA også ændrede på hvordan loot boxes havde for negativ en indflydelse.

PlayStation 4
Need for Speed: Payback
Vampyr

Begge spil kan hentes fra på tirsdag af, den 6. oktober 2020, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.
Log ind og stem
5
Der er 5 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her