PlayStation Plus titler for oktober

Skrevet af: Hoder Jensen - 7. oktober 2021 - kl. 17:41
Del denne artikel:
5 0

De nye PlayStation Plus spil for oktober er landet, som ser bedst ud for PlayStation 5 ejere, medmindre man er til golf. Se de nye titler her.

I tirsdags udkom de nye PlayStation Plus titler for oktober, og her til oktober er det blevet til en okay måned for PlayStation 5 ejere og en mindre god for PlayStation 4 ejere, medmindre man lige præcis er fan af Tekken og golf.

Til PlayStation 5 kommer Hell Let Loose, et taktisk skydespil hvor man spiller i 50vs50 kampe. Spillet udkom til PC i juli til gode anmeldelser, og er nu udkommet til PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Der er crossplay imellem konsollerne, men ikke imellem PC og konsollerne.

PlayStation 4 ejere får Mortal Kombat X og PGA Tour 2K21. Det er den store udgave af Mortal Kombat X, dvs. med alt DLC, men det er så også et spil fra 2015, så det har næppe kostet PlayStation mange penge at købe til PlayStation Plus. PGA Tour 2K21 er som navnet antyder en nyere titel og det nyeste i PGA Tour 2K serien, samt anset som et ganske udmærket golf spil. PGA Tour 2K21 har i øvrigt fået en opdatering, så det kører 60FPS på PlayStation 5.

PlayStation 5
Hell Let Loose

PlayStation 4
PGA Tour 2K21
Mortal Kombat X

De nye PlayStation Plus spil kan hentes med det samme, bemærk dog at Mortal Kombat X allerede er en del af PlayStation Plus collection for PlayStation 5 ejere.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.