PlayStation Plus titler for oktober offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 28. september 2016 - kl. 18:15
Del denne artikel:
6 0

Sony har meldt ud hvilken titler vi får i Oktober med PlayStation Plus og ganske overraskende så forsætter den gode udvikling fra september.

Sony har netop hævet prisen for PlayStation Plus i USA og om det er det som har gjort det, er svært at sige, men sørme ikke om oktober måneds PlayStation Plus spil præcis som septembers, ser rigtige fornuftige ud.

Til PlayStation 4 er der et remake af det originale Resident Evil, en herlig klassiker og AAA spillet Transformers: Devastation, et action hack'n'slash spil fra den dygtige udvikler PlatinumGames.

PlayStation 3 ejer får mindre titler, i form af arkade racer spillet Mad Riders, som hurtigt gik i glemmebogen, men også From Dust. From Dust tilhører kategorien af "gude spil", hvor man er alvidende og alstyrende, hvilket ofte er sjovt og i From Dust fungerer det rigtigt godt.

PSlife Share!

PlayStation Vita ejere får Code: Realize ~Guardian of Rebirth~, et japansk inspireret eventyrsspil, som fik gode anmeldelser, da det udkom for et år siden. PlayStation Vita ejere får også Actual Sunlight, et kort men charmefuldt novelle-spil.

PlayStation 4


Resident Evil
Transformers: Devastation

PlayStation 3


Mad Riders
From Dust

PlayStation Vita


Code: Realize ~Guardian of Rebirth~
Actual Sunlight

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 4. oktober 2016 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis september måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

Endnu en stærk måned for PlayStation Plus, specielt for PlayStation 4 og Vita. PlayStation 3 udvalget halter lidt efter, men vi har bestemt set dårligere. Det store spørgsmål er naturligvis om den gode stil kan forsætte, men lige nu glæder vi os over en god PlayStation Plus måned.

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her