PlayStation Plus titler for oktober offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 27. september 2017 - kl. 17:50
Del denne artikel:
9 6

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i oktober med PlayStation Plus, hvor der er blevet plads til et af de største AAA-spil fra denne generation.

Et af de bedste spil fra denne generation er netop landet på PlayStation Plus, det er ikke mindre end Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, der landede til fremragende anmeldelser, da det udkom i september 2015. Meget passende har vi også haft prologen, Metal Gear Solid: Ground Zeroes som et gratis PS Plus spil tilbage i maj 2015.

Ud over The Phantom Pain, får PlayStation 4 ejere også det uhyggelige Amnesia: Collection, samt Hue et charmerende puzzle spil og til sidst Sky Force Anniversary for en gang klassisk shoot-’em-up action.

PlayStation 4


Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Amnesia: Collection


PlayStation 3


Monster Jam Battlegrounds
Hustle Kings


PlayStation Vita


Hue (PlayStation 4 også)
Sky Force Anniversary (PlayStation 4 også)

De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 3. oktober 2017 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis september måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

Endnu en glimrende måned for PlayStation Plus, der virkelig gør sit for at retfærdiggøre prisstigningen tidligere på året, samt konkurrence fra EA Access og Xbox Game Pass. Er du tilfreds med denne måned?
Log ind og stem
6
Der er 6 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her