PlayStation Plus titler for september

Skrevet af: Hoder Jensen - 31. august 2020 - kl. 17:03
Del denne artikel:
2 2

Det er blevet tid til nye PlayStation Plus spil, og denne gang står den på battle royale og gadekamp.

Denne måned af PlayStation Plus kan ikke helt leve op til sidste måned, hvor det store hit var Fall Guys, som er gået hen og blevet det mest downloadet PlayStation Plus spil i historien. Men denne måned byder dog på 2 spil af godkendt kvalitet, i form af Street Fighter V og PlayerUnknown’s Battlegrounds, også kendt som PUBG.

Street Fighter V som er konsol-eksklusivt til PlayStation 4, fik udgivelse i 2016, hvor spillet fik pæne anmeldelser, men fik også kritik for manglende indhold. Spillet har dog siden udgivelsen fået nogle store opdateringer i form af Arcade Edition og Champion Edition, og ændringerne fra de opdateringer, minus DLC, er også udgivet til den originale udgave af Street Fighter V, som man får her fra PlayStation Plus.

PUBG er spillet som skød hele Battle Royale genren sådan rigtigt i gang, og selv om spillet i dag er blevet overhalet af Fortnite og Call of Duty: Warzone på antal brugere, så er PUBG et fint Battle Royale spil, hvis man er til mere realisme end f.eks. det som Fortnite og Warzone tilbyder.

PlayStation 4
Street Fighter V
PlayerUnknown’s Battlegrounds

Begge spil kan hentes fra i morgen af, den 1. september 2020, hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her