PlayStation Plus titler for september

Skrevet af: Hoder Jensen - 6. september 2021 - kl. 17:16
Del denne artikel:
9 1

Fra i morgen kan du hente nye PlayStation Plus spil, som bryder på en god blanding af spil, inkl. Hitman 2 til PlayStation 4, men med lidt tricks også til PlayStation 5.

September måned byder på Overcooked: All You Can Eat! til PlayStation 5 ejere. Overcooked: All You Can Eat! er en samling af begge Overcooked spil, samt alt DLC udgivet til begge spil, og så opdateret til PlayStation 5. Overcooked er naturligvis spillet hvor man skal sammenarbejde, enten lokalt eller online, om at kokkerere forskellige mad-retter, uden at slå hinanden ihjel.

September måneds andet spil er ikke mindre end det glimrende Hitman 2 fra 2018, fra naturligvis danske IOI. Og selv om det er PlayStation 4 versionen man får fingeren i, så kan PlayStation 5 få adgang til banerne via den fulde udgave af Hitman 3 eller via den helt gratis Hitman 3 starter pack. Via starter pack er der fri adgang til de ældre baner i det opdateret Hitman 3 spil, med fuld adgang til de nye funktioner, trophies og opdateret grafik.

Alt man skal gøre er at hente Hitman 2 ned, starte spillet og forbinde sin IOI konto og så kan man fra Hitman 3 af, få adgang til Hitman 2 banerne.

Det sidste spil er Predator: Hunting Grounds, som var Sony's satsning på et asymmetrisk multiplayer spil, hvor man i hold af 4 skulle slås imod naturligvis imod en Predator, der også bliver styret af en femte spiller. Spillet fik desværre en hård modtagelse ved lanceringen, da det landede med for lidt indhold, for mange bugs og ikke særlig god ydelse på PlayStation 4 konsollerne. Efterfølgende er der blevet udgivet en del mere indhold, bugs er blevet rettet og ydelsen er blevet bedre, hvor specielt på PlayStation 5 kører det godt, da man kan sætte det til at køre med 60FPS.

PlayStation 5
Overcooked: All You Can Eat!

PlayStation 4
Hitman 2
Predator: Hunting Grounds

De nye PlayStation Plus spil kan hentes fra i morgen af, så hvis man ikke har fået købt augusts måneds spil, er det ved at være sidste chance.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.