PlayStation Plus titler for september offentliggjort

Skrevet af: Hoder Jensen - 30. august 2017 - kl. 17:41
Del denne artikel:
8 3

Sony har meldt ud hvilke titler vi får i september med PlayStation Plus, hvor PlayStation 4 ejere får hele 5 spil og der er blevet plads til et PlayStation VR spil.

Efterhånden kan vi ikke kalde det en stime mere, men forhåbentligt er det standarden fremover for kvaliteten af PlyStation Plus spil til PlayStation 4. Om det hænger sammen med den fornyelig prisstigning er ikke til at sige, men vi kan bare konstatere at september måned også byder på gode spil.

PlayStation 4 ejerne får nemlig Infamous: Second Son og Child of Light. Begge spil er godt nok fra 2014, men begge spil er bestemt værd at spille stadigvæk og tilbyder 2 forskellige genre i form af Action-adventure open world og RPG platformer. Men morskaben stopper ikke der, specielt ikke for PlayStation VR ejere, som også får det hæsblæsende RIGS Mechanised Combat League.

Infamous: Second Son tilbyder også support for HDR og 4K med supersamling support for PS4 Pro ejere, hvilket betyder det allerede flotte og sjove spil, bliver endnu flottere. Man kan læse vores anmeldelse af spillet her, hvor det fik store ros.

Child of Light var det første ikke-Rayman spil med Ubisofts UbiArt Framework og hvis man er til RPG, må man ikke gå glip af en af Ubisoft's bedste spil, som man kan undre sig over de aldrig har lavet en opfølger på, men måske dette er første skridt til annonceringen af en 2'er.

PlayStation 4 ejere får også We Are Doomed og Hatoful Boyfriend, da de er crossbuy med PlayStation Vita, så hele 5 spil for PlayStation 4 ejere den her måned.

PlayStation 4


Infamous: Second Son
Child of Light
RIGS Mechanised Combat League (PSVR)


PlayStation 3


Truck Racer
Handball 2016


PlayStation Vita


We Are Doomed (PlayStation 4 også)
Hatoful Boyfriend (PlayStation 4 også)De nye spil tilføjes på tirsdag i næste uge, den 5. september 2017 hvor de nuværende spil naturligvis bliver fjernet, så hvis man ikke har fået købt gratis august måneds plus spil, er det ved at være sidste chance.

Så godt nok blev det ikke til nogle Knack den her måned, men det må alligevel siges at være en glimrende måned, igen specielt for PlayStation 4 ejere og så med et bonus PlayStation VR spil. Bonus spillet fra de sidste par måneder That’s You, kan også stadigvæk hentes.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her