PlayStation VR falder i pris

Skrevet af: Hoder Jensen - 29. marts 2018 - kl. 10:39
Del denne artikel:
3 3

Pakken med PlayStation VR, PlayStation kamera og spillet PlayStation Worlds har fået sig et officielt prisfald i Europa.

PlayStation VR udkom 13 oktober i 2016 og nærmer sig snart 1½ år på markedet. Oprindeligt blev VR brillen alene prissat til 399€, hvilket betød en pris på omkring 3200 kr i Danmark og efterfølgende udkom en en pakke med både VR brillen, kamera og PlayStation Worlds til samme pris. Det er nu denne pakke der har fået sig et officielt prisfald til 299€/260£, hvilket betyder en pris på omkring 2300 kr. i Danmark.

Man må forvente en lille forsinkelse, inden man ser prisfaldet i selve butikkerne, men f.eks. CDON har allerede nu pakken til 2290 kr. Man skal dog bemærke at de fleste steder, er det stadigvæk den oprindelige udgave de sælger og ikke den opdateret v2 udgave, der tilbyder bedre kabelstyring og support for 4K HDR igennem PS VR boksen, for ejere af 4K HDR tv.

PSlife Share!

Hvis man er villig til at købe fra England, sælger Amazon UK den opdateret udgave til ca. 2375 kr., alt efter kursen på den britiske pund, inkl. levering og dansk moms. Og den tyske Amazon sælger også den nye udgave, inkl. levering og dansk moms for ca. 2350 kr.

PlayStation VR har været en pæn succes for Sony, som rundede over en million solgte enheder ca. et halvt år efter udgivelsen. Support for PlayStation VR har også været god, både fra Sony's og trediepart udviklernes side, med en konstant strøm af gode spil til brillen.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her