PlayStation VR headsettet bliver opdateret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 2. oktober 2017 - kl. 16:12
Del denne artikel:
7 4

Sony har planer om at opdatere deres VR-headset og en af opdateringerne vil rette op på en ret grundlæggende fejl ved det oprindelige headset.

På den amerikanske PlayStation Blog har Sony meddelt, at de vil revidere deres PlayStation VR-headset. Det nye VR-headset vil være udstyret med et par stereo øretelefoner, som er integreret i selve headsettet.

Den største og bedste opgradering er ikke i selve headsettet, men i Processor Boxen, som nu vil understøtte HDR og det betyder, at man kan spille sine spil i HDR også selv om Processor Boksen er sat til - noget som ikke er muligt i dag. Det er en enorme blunder ved VR-headsettet, som Sony får rettet op på her. Man skal dog være opmærksom på, at VR-headsettet stadig ikke vil vise HDR.

Desværre har Sony valgt at ændre på hvordan man sætter det nye headset til i forhold til det gamle, så har man et ældre VR-headset, er det ikke muligt blot at opgradere ens Processor Box for at få HDR-understøttelse - det kræver en helt ny VR-headset pakke.

Der er endnu ingen informationer om hvornår det reviderede headset vil udkomme - og vi forventer, at prisen vil være den samme som nu.

PSlife Share!
Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her