PlayStation VR pris og dato annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 15. marts 2016 - kl. 22:56
Del denne artikel:
38 0

Sony har netop afsløret at PlayStation VR udkommer til oktober og en pris der ligger noget under konkurrenterne

PlayStation VR blev først annonceret for 2 år siden på GDC (Game Developers Conference ), så det er meget passende at Sony for kort tid siden på GDC 2016 i San Francisco har afsløret dato og pris på Sony's kommende Virtual Reality løsning til PlayStation 4.

PlayStation VR bliver klar til oktober, hvor det lander på markedet med hele 50 spil klar til systemet og med mange flere på vej, da Sony har oplyst at over 230 udviklere arbejder på spil til PlayStation VR.

Prisen bliver 399$/399€, hvilket vil sige omkring 3000 kr. herhjemme, men det bliver så uden nogle former for controllers til, hvilket PlayStation VR har support for Dualshock 4 og de ældre Move controllers, der lige pludselig igen får værdi og er værd at støve af, hvis man har planer om at anskaffe PlayStation VR.
En pris på 3000 kr, også uden nogle controllers og det nødvendige PlayStation Camerar der skal bruges til, ligger betydeligt under PC-konkurrenterne Oculus Rift og HTC Vive, som henholdsvis koster 5500 og 7400 kr.

PSlife Share!

Der er som sagt mange spil på vej til PlayStation VR og et af disse, bliver Star Wars Battlefront VR der bliver eksklusivt til PlayStation VR.

Se annonceringen af PlayStation VR's pris og dato fra Sony Computer Entertainment's direktør Andrew House i denne korte video.

Bliver PlayStation VR et hit? Skal du have det på lanceringen, som en stor julegave eller ser det bare for kikset ud til dig?

PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her