PlayStation VR sælger bedre end forventet

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 27. februar 2017 - kl. 10:39
Del denne artikel:
6 3

I løbet af de første fire måneder på markedet, har Sony PlayStation VR headsettet solgt mere end 900.000 eksemplarer – og det er bedre end hvad Sony selv havde forventet.

Sony havde sat et salgsmål for deres VR headset på 1 million solgte enheder pr. april 2017. I en artikel i The New York Times, udtaler Sony Interactive Entertainment CEO Andrew Houser, at PS VR headsettet ved midten af februar havde solgt 915.000 eksemplarer, så det salgsmål ser bestemt ud til at kunne nås – og endda overgås.

Houser fortæller også, at inden headsettet kom på markedet og Sony skulle dimensionere deres produktionsapparat, var han selv fortaler for, lige at slå lidt koldt vand i blodet og holde lidt igen, selv om hans marketingfolk, typisk nok, var mere optimistiske omkring det potentielle salg af VR headsettet.

Det lader til at marketingfolkene havde ret i deres mavefornemmelse, for både i Japan og USA er det meget svært at få fat i det, da det konstant er udsolgt. I Japan er gamere begyndt at stille sig i kø, når de hører at en butik får en sending hjem. Houser bekræfter, at der vil komme en ny stor sending headsets på markedet til april.

Disse salgstal er godt nyt for supportere af VR headsets. Selv om ingen er i tvivl om kvaliteten af Virtual Reality her i 2017, har flere været skeptiske omkring, hvor mange headsets der i virkeligheden kunne sælges, men er disse tal nogen indikation, så ser fremtiden for VR til massebrugerne meget lys ud.

Har du et PS VR headset? Hvad synes du om det?

PSlife Share!
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her