Project CARS 2 officielt annonceret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 8. februar 2017 - kl. 22:44
Del denne artikel:
1 0

Bandai Namco har i dag officielt annonceret Project CARS 2 til PlayStation 4 – udkommer senere på året. Se den flotte 4K annonceringstrailer her.

I sidste uge slap der en Project CARS 2 trailer ud på nettet forud for en forventet kommende annoncering. Nu har Bandai Namco officielt annonceret Project CARS 2 og har fået klippet en delvis ny trailer sammen, som du kan se nedenfor i smuk 4K opløsning.

Da Project CARS udkom tilbage i 2015, satte det nye standarder for realismen i racerspil til konsoller og vi forventer også, at Project CARS 2 vil imponere yderligere på den front. I annonceringen loves vi da også ”the most beautiful, authentically-crafted, and technically-advanced racing simulation game you’ve ever experienced” og spillet testes af rigtige racerkører i et forsøg på at opnår den mest autentiske oplevelse muligt.

Project CARS 2 vil indeholde mere end 170 super detaljeret biler, mere end 60 baner og forskellige typer af motorsport fordelt på forskellige typer af terræn – det vil udkomme til PlayStation 4, Xbox One og PC mod slutningen af 2017.

Se den flotte 4K annonceringstrailer nedenfor.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her