Project CARS 2 special editions afsløret

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 10. maj 2017 - kl. 08:37
Del denne artikel:
5 3

Bandai Namco og Slightly Mad Studios har afsløret tre forskellige speciel editions af det kommende Project CARS 2 - læs mere om dem her og se den nyeste trailer her.

Project CARS 2 udkommer mod slutningen af 2017 og nu har Bandai Namco og udvikler Slightly Mad Studios annonceret tre speciel edtions af spillet; en Limited Edition, en Collector’s Edition og en Ultra Edition.

----------

LIMITED EDITION: Indeholde det fulde spil, et ark med klistermærker, Steelbook æske og den eksklusive Japanese Cars Pack. Denne pakke vil indeholde fire biler fra japanske bilfabrikanter som Nissan og Honda - to racerbiler, en konceptbil og en almindelig gadebil. Denne Limited Edition koster det samme som Standard Edition og vil kun kunne købes i GAME.

----------

COLLECTOR’S EDITION: Indeholder alt indholdet fra Limited Edition plus et Esport Live VIP Pass, en art book, en modelbil af McLaren 720S, et Season Pass og Motorsport Pack udvidelsen.

PSlife Share!

----------

ULTRA EDITION: Dette er den mest eksklusive Project CARS edition nogensinde og et must for de mest hardcore fans, da denne kun vil blive lavet i 1000 eksemplarer. Den indeholder alt indholdet fra Collector’s Editions, bortset fra modelbilen, som er blevet erstattet af en større udgave den samme McLaren 720S. Ultra Edition har også en signeret plakat, en nummeret Snapback Cap og en officiel McLaren notesbog, som blev brugt under udviklingen af McLarens 720S. Ultra Edition kan kun købes hos Amazon.

PSlife Share!

----------

Se den nye McLaren 720S trailer fra Project CARS 2 her.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her