Project CARS til PS4

Skrevet af: Tobias Thybo - 8. november 2013 - kl. 12:13
Del denne artikel:
0 0

Destinationen var egentlig de nuværende konsoller, men nu vil Slightly Mad Studios have deres racer til næste generation til næste efterår.

Racer-simulatoren Project CARS kommer nu til PS4, Xbox One og Steam OS foruden PC og Wii U, fortæller udvikleren Sligtly Mad Studios. Der er dog endnu et års tid, til de fartglade spillere får mulighed for at prøve frugterne af holdets arbejde.

Det køreglade hold, der tidligere har stået bag blandt andet Need for Speed: Shift og Shift 2: Unleashed, har selv store forventninger til sin nye racer:

”Project CARS har altid været i spidsen af feltet, når det kommer til en vanvittig detaljegrad. Om det er grafisk i håndværket af vores biler og baner, teknisk i måden, vi er gået ind til vejr og tid på dagen, eller emotionelt i, hvordan hver bil føles og reagerer på dine bevægelser. Disse kraftfulde nye platforme tillader os derfor ikke at gå på kompromis med kvaliteten i vores vision, og det betyder i sidste ende, at spillere kommer til at opleve noget oprigtigt betagende, når de sætter sig bag rattet.”
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her