Proteus til PS3 og Vita denne måned

Skrevet af: Tobias Thybo - 8. oktober 2013 - kl. 20:30
Del denne artikel:
1 0

Det farverige og lidt unikke eventyrspil Proteus er klar til Playstation 3 og Vita i løbet af denne oktober, annoncerer udvikler.

Proteus, et af årets mest iøjnefaldende udgivelser, vil kunne prøves på både PS3 og PS Vita i lettere ændret format fra originalen, der udkom i januar. Det fortæller medskaber af spillet Ed Key til Playstation Blog.

Proteus, hvis navn stammer fra den græske mytologi, er en farverig åben verden, man som spiller skal udforske på egen hånd nærmere end at spille i mere traditionel forstand. Faktisk er Ed Key ikke selv helt sikker på, at han har lavet et decideret spil:

”Proteus er lidt som et konstant remixende ambient album i form af en fordybende ø-verden. Det handler alt sammen om en bestemt følelse af at vandre gennem naturen alene, opleve den og blive behageligt væk. Måske handler det også lidt om magi og dødelighed. Forvent ikke opgaver og vurderinger og checklister – måske lurer Proteus et sted i de skyggede kanter af, hvad det betyder at være et spil.”

Ifølge Ed Key vil en af de nye funktioner være muligheden for at vælge bane på PS Vita alt efter ens geografiske position.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her