PS4 Pro er landet i butikkerne og hos PSLife

Skrevet af: Hoder Jensen - 11. november 2016 - kl. 00:11
Del denne artikel:
13 0

Sony's nyeste PlayStation 4 konsol PS4 Pro er udkommet i dag, hvilket naturligvis ikke er gået forbi siden her og vores brugere.

Det startede med en annoncering tilbage i september måned og nu her 2 måneder efter er PS4 Pro klar i butikkerne verden over, inkl. de danske. Den nye konsol er Sony's svar på en opdateret PlayStation 4 og med ca 2,3X så meget power, samt forbedringer både på hukommelse, netværk og harddisk tilslutningen, er det uden tvivl en hurtigere maskine. Sony har selv et bud på hvordan den nye maskine skal bruges, hvor bl.a. Mark Cerny, arkitekten bag PlayStation 4 byder ind. Det har vores brugere på forummet naturligvis også, man kan læse om deres indtryk af den nye maskiner der.Den nye maskine tilbyder også support for HDR, hvilket dog fås på alle PlayStation 4 konsoller, og så ikke mindst suppport for 4K, både i maskinens menuer, streaming via f.eks. YouTube og Netflix, samt i spil som er blevet optimeret til PS4 Pro, men dog ikke via blu-ray skiver, da maskinen ikke understøtter de nye 4K blu-ray skiver. Det er værd at bemærke ikke alle spil kører 4K i ægte opløsning, da det kræver for mange hestekræfter for en billig konsol, men benytter specielle opskalerings-teknikker, som maskinen dog slipper godt væk med, bl.a. pga. indbygget support i hardware for nogle af disse nye opskalerings-teknikker. Det er også værd at bemærke, det ikke kun er ejere med 4K som får gavn af PS4 Pro, da ejere med et almindeligt TV kan få gavn af flottere spil og bedre afviklet spil.
Om den er pengene værd, må være op til den enkelte at bedømme, men netop det er naturligvis blevet diskuteret i vores forum, så kig ind for en mening eller 2 om det. Den nye konsol er dog landet til en særdeles god pris og pt. kan man finde den til under 3200 kr. herhjemme samt under 3000 kr. via England, ellers via tradein kampagne i Gamestop, hvor man kan opnå en opgradering til den nye konsol for ca. halv pris.

Vi slutter af med maskinens officielle specifikationer


Farve: Jet Black
Harddisk: 1TB 2,5" 5400 RPM - Kan udskiftes selv
CPU/GPU: Single-chip custom processor
CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 kerner
GPU: 4.20 TFLOPS, bygget på moderne AMD Radeon GPU
Primær RAM: GDDR5 8GB
Ekstra RAM: DDR3 1GB
Størrelse: 295×55×327 mm
Vægt: Ca. 3.3 kg
Optisk drev: BD × 6 CAV - DVD × 8 CAV
USB Porte: 3x Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) - En port på bagsiden
Optisk port: Ja
Aux port: Ja - Til kamera
LAN Port: 10/100/1000 MBIT
WIFI: IEEE 802.11 a/b/g/n/ac - 2,4 & 5 GHz support
Bluetooth: 4.0 LE
Strømforbrug: Max. 310W - Forbrug omkring 150W i spil, 70W ude af spil
HDMI Port: 1 stk. HDMI 2.0 port med HDR support

Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her