PS4 Pro support til Fallout 4 lander næste uge

Skrevet af: Hoder Jensen - 30. januar 2017 - kl. 18:07
Del denne artikel:
0 0

Højere opløsning, bedre grafik og forhåbenligt mere stabil framerate er på vej til PS4 Pro for Vault Dwellers.

Fallout 4 vandt ikke nogle priser for dens grafik, men spillet leverede en indlevende verden og havde skam til tider også flotte områder. Men desværre var der også områder hvor PlayStation 4 ikke helt kunne følge med og man fik en hakkende oplevelse. Det var ikke i nærheden af de problemer Fallout 3 havde med PlayStation 3, men perfekt var det bestemt ikke.

Så da Bethesda sidste år annoncerede support for PS4 Pro, kunne det forhåbentligt levere en endnu bedre oplevelse på den nye konsol. Denne support er nu så endelig klar og næste uge lander opdatering v1.9 med support for PS4 Pro, og sandsynligvis også rettelser til selve spillet og dens udvidelser, som ejere af den originale PlayStation 4 dermed også får gavn af.

Bethesda oplyser at PS4 Pro ejere får glæde af 1440p opløsning, der så skaleres op eller ned, alt efter hvad TV der bruges. Forbedret "draw distance" for træer, græs, objekter og personer i spillet, så man altså kan se længere ud i horisonten. Samt der kommer også forbedret lyseffekter, i form af flottere "godrays". Forhåbentligt betyder det også en stabil framerate, når Bethesda har valgt at holde opløsningen på "kun" 1440p og f.eks. ikke 1800p, som bruges af mange spil med Ps4 Pro support.

Et eksempel på den forbedret grafik, kan ses på understående screenshot
PSlife Share!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her