PSlife Game Awards 2012 – Vinderne er fundet!

Skrevet af: Morten Rask - 14. marts 2013 - kl. 15:35
Del denne artikel:
5 0

Stemmerne er blevet talt sammen, og vi kan nu præsentere resultatet fra PSlife Game Awards 2012, hvor i, kære læsere, har stemt på de nominerede i 16 forskellige kategorier.

Det har været muligt at stemme i 16 forskellige kategorier, blandt andet "Årets action-spil", "Årets flotteste spil" og de måske to vigtigste, "Årets PS3 spil" og "Årets PS Vita" spil.

Redaktionen havde udvalgt spil fra året 2012 til nomineringerne, og efterfølgende har det været 100% op til jer brugere at afgøre hvilke spil, spiludviklere og spilbutikker der har fortjent hæder for deres indsat i året 2012.

Se vinderne af PSlife Game Awards 2012 her

For hver kategori i afstemningen, har vi gjort det muligt at skrive en kommentar - det håber vi naturligvis at I vil benytte. Vi har også angivet hvor mange procent af stemmerne de forskellige spil fik i de forskellige kategorier.

Tusind tak til alle jer der har stemt – vi håber i er tilfredse med resultaterne, og ligeledes stor tak til blandt andet Sony PlayStation Danmark for at linke til afstemningen fra deres Facebook-side.

Se vinderne af PSlife Game Awards 2012 her

Til sidst har vi kun at sige, stort tillykke til vinderne af årets PSlife Game Awards.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.